Prijedlozi,sugestije,kritike...
Posted 15 February 2006 - 11:05 PM
Posted 23 February 2006 - 08:55 PM
Ja redovno igram
(\_/)
(O.o)
(> <)
Ovo je Zeko. Kopirajte Zeku u svoj potpis i pomozite mu na njegovom putu ka svjetskoj dominaciji.
Posted 23 February 2006 - 08:58 PM
Vjerovatno zato sto jos nemamo puno clanova pa tako ni analiza.Otvaranje takvog topica je zasad nepotrebno jer malo clanova pise analize za kosarku pa je bolje sve u europsku kosarku staviti.Zasto nema topic za goodyear ligu zar je moguce da se niko ne kladi na to.
Ja redovno igram
Posted 24 February 2006 - 06:58 PM
Posted 07 March 2006 - 12:28 PM
ja pisujem na mnogu engleski sajtova i trosim mnogo vremena u istarzivanje i pisenje analiza utakmice, a nemam bas vremena da prevedujem sve moje analize, a stvarno zelim biti clan ovog super foruma, pa pitam
Moze li da davam moje analize na Engleskom?
Hvala na odgovor
Posted 07 March 2006 - 01:57 PM
sto se mene tice..nije nikakav problem,mislim da vecini to ne predstavlja problem..samo jedno pitanje
ja pisujem na mnogu engleski sajtova i trosim mnogo vremena u istarzivanje i pisenje analiza utakmice, a nemam bas vremena da prevedujem sve moje analize, a stvarno zelim biti clan ovog super foruma, pa pitam
Hvala na odgovor
Posted 09 March 2006 - 11:35 AM
mislim da je ok,samo idemo napred ako ima i analize na drugim jezicimasamo jedno pitanje
Hvala na odgovor
Posted 26 April 2006 - 12:16 PM
p.s. evo vam jedna stranica gdje imaju analize na engleskom http://www.freebetti...ixture_list.php i kliknite na krivlju onu tamo gdje pise STATS i imate sve. pozz!!!
Posted 26 April 2006 - 12:27 PM
Pozz raja, da vas pitam bili mi mogli reci ovo hendikep u tenisu 5,5 ili neki drugi jel to koliko ce na kraju meca imati vise osvojeni gejmova??' hvala unaprijed!!
p.s. evo vam jedna stranica gdje imaju analize na engleskom http://www.freebetti...ixture_list.php i kliknite na krivlju onu tamo gdje pise STATS i imate sve. pozz!!!
evo da ti ukratko objasnim,slično je ko i hendikep u nogometu!
znači uzmimo na primjer danaÅ¡nj meč nadal (-5.5) -lopez -znači nadalu se oduzima 5,5 gemova u startu meča i ako on meč pobjedi sa 6:3 6:3 ili većom razlikom tvoja oklada prolazi ako si igra na pobjedu nadala, tj tip 1 (jer prelazi zadanu granicu od 5,5,gemova- u mom primjeru granica je 6) dok u slučaju da nadal pobjedi sa 6:3 6:4 ili manjom razlikom u tom slučaju bez obzira na pobjedu nadala tvoja oklada je gubitna jer ne pokriva hendikep od 5,5, gemova već je u mom primjeru granica na 5 gemova.
nadam se da je sad malo jasnije i dobro doša na sigurantip

zbog čega primatima nikada ne isključuju elektriku
oni u principu ionako rijetko čitaju
a i to što čitaju krive stvari čitaju
pa zašto im onda ne isključuju elektriku
ame
Posted 26 April 2006 - 12:30 PM
Posted 03 May 2006 - 09:32 PM
Posted 03 May 2006 - 09:38 PM
ja novi ovdje i sve je super (iako se malo tesko snaci u pocetku) ... da vas pitam nesto ...zasto ne objavljujete prognoze utakmica za nekoliko dana unaprijed (npr. u sri. ili cet. stavite prognoze utakmica koje se igraju preko vikenda) ???
vjerovatno zato jer se joÅ¡ neznaju početne postave, ozljede igrača i tako, a i lakÅ¡e je pogoditi kada igraÅ¡ taj isti dan kada se utakmica igra nego da uplatiÅ¡ 2 ili 3 dana prije i onda saznaÅ¡ da toj ekipi na koju si se kladio ne igra jedan bitni igrač. To je moje miÅ¡ljene iako se ne kladim često na nogomet
i naravno
Posted 03 May 2006 - 09:42 PM
ja novi ovdje i sve je super (iako se malo tesko snaci u pocetku) ... da vas pitam nesto ...zasto ne objavljujete prognoze utakmica za nekoliko dana unaprijed (npr. u sri. ili cet. stavite prognoze utakmica koje se igraju preko vikenda) ???
pa zato jer igramo dan za dan ,niko ne gleda u toliko daleku budućnost ,al imaÅ¡ st bombu u topicu moji listići i tu bude jedan tjedni listić od svih članova (svaki član daje jedan par za svoj dan,možda ti to malo pomogne)
dobrodoša naravno i još bolje se snaša

zbog čega primatima nikada ne isključuju elektriku
oni u principu ionako rijetko čitaju
a i to što čitaju krive stvari čitaju
pa zašto im onda ne isključuju elektriku
ame
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users