Komentari,pitanja
Posted 30 July 2007 - 10:08 AM
Posted 30 July 2007 - 11:18 AM
Mislim da ce ovo takmicenje biti najmanje duplo popularnije od prethodnog... Usput, ST takmicenje ostaje jos uvijek ili...?
Posted 30 July 2007 - 11:30 AM
Nadajmo se,ST takmičenje ostaje i daljeSvaka cast. bravo::
Mislim da ce ovo takmicenje biti najmanje duplo popularnije od prethodnog... Usput, ST takmicenje ostaje jos uvijek ili...?
Posted 30 July 2007 - 11:52 AM

zbog čega primatima nikada ne isključuju elektriku
oni u principu ionako rijetko čitaju
a i to što čitaju krive stvari čitaju
pa zašto im onda ne isključuju elektriku
ame
Posted 30 July 2007 - 12:37 PM
5. nagrada čevapi u Sarajevu
hahah: hahah: hahah:
Prigionieri di una fede – Forza SS Lazio !!!! 
Crna lista - Izrael
حركة المقاومة الاسلامية
Posted 30 July 2007 - 12:39 PM
Crna lista - Izrael
حركة المقاومة الاسلامية
Posted 30 July 2007 - 12:47 PM

zbog čega primatima nikada ne isključuju elektriku
oni u principu ionako rijetko čitaju
a i to što čitaju krive stvari čitaju
pa zašto im onda ne isključuju elektriku
ame
Posted 30 July 2007 - 08:15 PM
Nadajmo se,ST takmičenje ostaje i dalje
:
::
hm... ok je ovo... nego..mozemo li ocekivat kakvo povecanje nagrada u st natjecanju??.... ipak se tamo za iste pare (mislim na 100eura mjesecnog fonda) moraju napisat analize i sl... a ovdje samo postavit tip... nekako mi se ne cini uravnotezeno :a050[1]:
Posted 30 July 2007 - 09:28 PM
pokusat cemo nesto...no kako god i tamo lova čeka na nekoghm... ok je ovo... nego..mozemo li ocekivat kakvo povecanje nagrada u st natjecanju??.... ipak se tamo za iste pare (mislim na 100eura mjesecnog fonda) moraju napisat analize i sl... a ovdje samo postavit tip... nekako mi se ne cini uravnotezeno :a050[1]:
Posted 01 August 2007 - 01:15 PM
Za ovo takmičenje ne znamo koliko će trajati,mozda bude samo ovaj mjesec sve zavisi sta na kraju mjeseca kazu iz Bet-at-homea.Evo jedno pitanje od mene, u ST natjecanju imamo najveci dopusteni minus koji je dozvoljen tokom mjeseca. Kakva je situacije sto se toga tice u Extra Tipu? Moze se u minus koliko god hoces ili?
Tako da to pravilo ne mozemo definirati kao u ST natjecanju gdje se takmicenje odrzava vec skoro godinu dana...
Posted 02 August 2007 - 09:21 PM
Posted 03 August 2007 - 04:55 PM
3 pitanja : kad ce biti tabela sa rezultatima .... da li se mogu igrati svi tipovi na odredjeni mec ... mislim na ono ... 1poluvrijeme ... u kom poluvremenu pada vise golova ... konacan rezultat i slicno ... uostalom sve sto ima u bet at home u ponudi ... i da li ima nekog ogranicenja u kvotama ... mislim na one velike
Crna lista - Izrael
حركة المقاومة الاسلامية
Posted 03 August 2007 - 08:30 PM
nije nista određeno,tipovi se mogu ponavljati...
@nebeskoplavi
tabela će uskoro(vjerovatno sutra),sve što ima u ponudi bet-at-homea se može igrati,ograničenje kvote je isto kao i u ST takmičenju(dakle max kvota 5)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users